Emek ve Özgürlük İttifakının halk buluşmaları başlıyor

Bugün ekonomik alanda, iç ve dış politikada siyasi iktidarın içine girdiği sıkışmışlıklar, bu sıkışmışlıkları aşmak üzere başvurduğu yoğun sömürü, talan ve yağma ekonomisinin yanında baskıların, yasakların, muhalefete, hak ve özgürlük talep edenlere yönelik baskı, tehdit ve şantaj yöntemlerinin siyasetin rutini haline geldiği bir süreçteyiz. Cumhur ittifakının yarattığı bu siyasal gericiliğin “Tek Adam Yönetimi” programına karşı “Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem” olarak sunulan ancak, iktisadi ve siyasi alanda, dış politikada birikerek kangren haline gelmiş sorunların kalıcı çözümünden uzak Millet İttifakı programının dışında, halkın seçeneği olarak Emek ve Özgürlük İttifakı kuruluşunu ilan etmiş ve ülkede yaşanan temel sorunlara ilişkin çözüm önerilerini ve izleyeceği hattı ortaya koyan bildirgesini 24 Eylül’de açıklamıştı.

Emek ve Özgürlük İttifakı şimdi siyasetin özneleri olarak gördüğü toplumsal kesimlerle buluşmak üzere yola çıkıyor ve “Şimdi Emek ve Özgürlük Zamanı” çağrısı ile emek ve halk buluşmaları gerçekleştiriyor. Buluşma programı şöyle:

İZMİR: 3 Aralık 2022 Saat 14 Çiğli Belediyesi Fakir Baykurt Konferans Salonu Çiğli/İzmir

İSTANBUL: 4 Aralık 2022 Saat 15.00 Labella Premium Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi karşısı Kağıthane /İstanbul

ADANA: 11 Aralık 2022 Saat: 14.00 Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu

2 Aralık 2022