Bölge toplantılarımızı gerçekleştirdik

Partimizin yeni dönem mücadele programı kapsamında “Faşizme Karşı Direniş, Halklara Demokrasi ve Adalet” sloganıyla başlattığı eylem ve etkinlikler sürüyor. Devam eden Kadın Meclisimizin 25 Kasım programları ve “Halka Bütçe” çalışmalarımızın yanı sıra yeni dönem mücadele programımız kapsamında 11-12 Kasım’da Ege, Marmara, İç Anadolu, Çukurova’da bölge toplantıları gerçekleştirildi. 

MYK üyelerimizin katılımı ile gerçekleştirilen toplantılarda dünyadaki gelişmeler, Türkiye’nin içinde bulunduğu koşullar ve olası gelişmeler değerlendirildi. PM üyelerimiz ile il ve ilçe örgütlerimizin katıldığı toplantılarda bundan sonra yapılacak çalışmaların hazırlıkları ile Ocak’ta yapılması planlanan kitlesel yürüyüşlere ilişkin yapılacak çalışmalar gözden geçirildi.

Yeni dönem mücadele programımız bundan sonra da halk buluşmaları, toplantılar, gençlik yürüyüşleri, üye kampanyası, faşizme karşı demokratik güç birliği ile ulusal birlik temalı toplantılar ile devam edecek ve program Ocak ayında “Demokrasi ve Adalet Yürüyüşleri” ile finalize edilecek. 

12 Kasım 2020