Eş Genel Başkanımız Mithat Sancarın Avrupa Parlamentosu temsilcileriyle görüşmeleri devam ediyor

Eş Genel Başkanımız Mithat Sancar, Dış İlişkiler Komisyonu Eş Sözcülerimiz Feleknas Uca ve Hişyar Özsoy, Avrupa Parlamentosu’nda bir dizi görüşmeler gerçekleştirmek üzere Brüksel’e gitti: 

Eş Genel Başkanımız Mithat Sancar, Dış İlişkiler Komisyonu Eş Sözcülerimiz Feleknas Uca ve Hişyar Özsoy, Avrupa Parlamentosu’nda bir dizi görüşmeler gerçekleştirmek üzere Brüksel’e gitti. Brüksel Temsilcimiz Devriş Çimen’in katılımıyla, heyetimiz dün (1 Haziran)  PASOK/KINAL Başkanı ve Sosyalistler&Demokratlar Grubu’ndan Avrupa parlamenteri Nikos Androulakis ve İtalya Demokratik Partisi delegasyon başkanı Brando Benifei ile bir araya geldi.  

Ardından AP Sol Grubu (GUE/NGL) Başkanı Martin Schirdewan, Avrupa Parlamentosu Başkan Yardımcısı ve GUE/NGL Grubu Syriza Delegasyonu Başkanı Dimitrios Papadimoulis ile görüşme gerçekleştiren heyetimiz Yeşiller/EFA Grubu Eş Başkanı Ska Keller ile AB/Türkiye Karma Delegasyonu Eş Başkanı ve Yeşiller Grubundan Avrupa parlamenteri Sergey Lagodinsky ile bir araya geldi.  

Heyetimizin bugün de Avrupa Parlamentosu’nun diğer gruplarından ve komisyonlardan temsilcilerle görüşme programı devam edecek.

2 Haziran 2022