Eylül ayında 1653 köy ziyareti gerçekleştirdik

Heyetlerimiz ‘HDP’liyiz Her Yerdeyiz’ programımız çerçevesinde Amed, Serhat ve Çukurova bölgelerinde 1653 köyü ziyaret etti, halkın sorunlarını dinledi.

Partimiz; Temmuz ve Ağustos aylarında “HDP’liyiz Her Yerdeyiz” şiarıyla halk buluşmaları, toplantılar, esnaf ziyaretleri, sivil toplum kuruluşları ve kent dinamikleriyle bir araya gelme gibi etkinlikleri içeren bir kampanya düzenlemişti. Temmuz ve Ağustos ayında Eş Genel Başkanlarımız Pervin Buldan ve Mithat Sancar 16 merkezde etkinliklere katılırken, Parti Sözcümüz Ebru Günay, Kadın Meclisi Sözcümüz Ayşe Acar Başaran ile eş genel başkan yardımcılarımız, grup başkanvekillerimiz, MYK ve PM üyelerimiz ise 55 merkezde birçok etkinlik ve halk buluşmasına katılmıştı.

Eylül’de köy ziyaretleri

Partimiz Eylül ayında ise aynı kampanya çerçevesinde köylere yönelik programlar gerçekleştirdi. İl ve ilçe örgütlerimiz tarafından il-ilçe eşbaşkanlarımız, PM üyelerimiz, Kadın Meclisi üyelerimiz, belediye eşbaşkanlarımız, belediye ve il genel meclis üyelerimiz ile milletvekillerimizin dahil olduğu heyetlerle köy ziyaretleri gerçekleştirildi. Bu kapsamda Amed, Serhat ve Çukurova bölgelerinde 1653 köy ziyaret edildi. Köy ziyaretlerinde aile ziyaretlerinin yanı sıra toplantılar ve çeşitli etkinlikler yapılarak halkın sorunları dinlendi.

13 Ekim 2021