Genel Merkezimize destek ve dayanışma ziyaretleri sürüyor

İzmir İl Örgütümüze yapılan silahlı saldırı ve üyemiz Deniz Poyraz’ın katledilmesine yönelik partimize destek ve dayanışma ziyaretleri artarak devam ediyor. İl ve ilçe örgütlerimiz yoğun ziyaretçi akınına uğrarken, Genel Merkezimize de dünden beri çok sayıda, kurum, kuruluş ve şahsiyet geldi.

Bugün, Hüseyin Gazi Başak Kültür Dayanışma Derneği, KESK Ankara Şubeler Platformu, Sol Parti, Birleşik Mücadele Güçleri, İnsan ve Özgürlük Partisi, Emekçi Hareket Partisi, temsilcileri partimize destek ziyaretlerinde bulundu.

Akşam saatlerinde ise Özgürlük için Hukukçular Derneği Ankara Şubesi, Çağdaş Hukukçular Derneği Ankara Şubesi, Toplumsal Hukuk, Demokrasi İçin Hukukçular, Van Barosu Yönetim Kurulu üyeleri, Hakkari Barosu Yönetim Kurulu üyeleri, Özgürlükçü Çağdaş Avukatlar Grubu, Adalet için Hukukçular, Hukukçu Dayanışması gibi çok sayıda hukuk kurumu destek ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyaretçiler Eş Genel Başkan Yardımcılarımız Tülay Hatimoğulları, Tuncer Bakırhan, Grup Başkanvekilimiz Saruhan Oluç ve PM Üyemiz Doğan Erbaş tarafından karşılandı. Ziyaretçi kurumlar katliamı lanetleyerek HDP’nin yanında oldukları mesajını paylaşırken, ortak mücadelenin önemine işaret etti.

18 Haziran 2021