Heyetimizin Kars ziyareti

AKP medyasının yalan kampanyası ile hedef haline getirdiği Kars Belediyesi hizmet üretmeye devam ediyor. Kars Belediyesi bugün Kadın Merkezi açılışını gerçekleştirdi.

Ayrıca, milletvekillerimizden ve il örgütlerimizden oluşan parti heyetimiz, Kars’taki ziyaretlerini sürdürüyor. Kars Belediyesinin Kadın Merkezi açılışına katılan heyet ardından Belediye’ye geçerek burada Kars Belediyesi Eşbaşkanları Şevin Alaca ve Ayhan Bilgen ile görüştü. Belediyenin çalışmaları hakkında bilgi alan heyet ardından esnaf ve kurum ziyaretleri gerçekleştirdi.

Ziyarete ilişkin kısa bir değerlendirme yapan Kars Belediyesi Eşbaşkanı Şevin Alaca, “Bu zorlayıcı bir süreç olduğu kadar, dayanışmanın yaşandığı bir hafta da oldu. Bütün kurumlardan, bireylerden, farklı etnik ve dini gruplardan çok çok güzel destekler aldık. Aslında partimizin gövdesi bir ağaç ve o ağacın her bir yaprağı bu ülkedeki farklılıkları simgeliyor. Kars’ta aslında bu ağacın kök salabileceği bir yer. Bir anlamda Kars’ın hedefe oturtulmasının nedenlerinden biri de bu. Ama bu yalan yanlış haberlere kimse itibar etmiyor. Biz moral bozmadan enerjimizi düşürmeden Kars’a hizmet etmeye devam edeceğiz. Karsa saldırı olduğu kadar aynı zamanda Eşbaşkanlık sistemimize ve kadına da yönelik bir saldırı var. Bugün bir Kadın Merkezi açılışı yaptık” şeklinde konuştu.

6 Mayıs 2020