Adıyaman milletvekilimiz Sayın Behçet Yıldırım DİSK, KESK, BES, TÜM BEL-SEN, TARIM ORKAM-SEN, YAPI YOL-SEN ve SES yöneticilerinin de katıldığı basın açıklamasında Esnek çalışma yasası ya da kiralık işçi yasası olarak da bilinen ve önümüzdeki günlerde genel kurula gelmesi beklenen yasa tasarısı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.
GENEL - İŞ tarafından 6 Nisan 2016 Çarşamba günü Ankara Sakarya Caddesi'nde Özel İstihdam Büroları taslağına karşı kitlesel bir basın açıklaması düzenledi. Kani Beko'nun bir konuşma yaptığı ve yaklaşık 500 işçinin katıldığı etkinliğe HDP Mardin Milletvekili Erol Dora, Eş-Genel Başkan Yardımcısı Alp Altınörs ve PM üyeleri Orhan Çelebi, Ali Ürküt ve Kıvanç Eliaçık katıldı.
AKP’nin işçilere karşı başlattığı savaşın yeni bir adımı olan bu yasa tasarısına dair partimizin değerlendirme, eleştiri ve görüşlerini içeren parti raporumuzu haklarımızın bilgilerine sunuyoruz.