Milletvekillerimiz Mahmut Celadet Gaydalı, Lezgin Botan, Behçet Yıldırım, MYK ve PM üyelerimiz ile Muş il ve ilçe örgütlerimizden temsilcilerden oluşan heyet, Muş ve Elbistan şeker pancarı fabrikalarını ziyaret etti.
Eş Genel Başkanlarımız HDK, DTK, TJA  DBP, ÖSP, HAK-PAR, DDKD Eşbaşkanları, sözcüleri, temsicileri ve aktivistleri ile birlikte Newroz programına ilişkin Diyarbakır'da bir basın toplantısı düzenledi.
Siirt Milletvekilimiz Kadri Yıldırım'ın Meclis Genel Kurulunda yaptığı konuşma.
Kamuoyunda “ittifak düzenlemesi” olarak bilinen yasa teklifi Anayasa Komisyonundan geçti. Partimizin yüzde 10 barajının düşürülmesi, eşbaşkanlık sisteminin siyasi partilerin il ve ilçe teşkilatları düzeyinde de yasal güvenceye alınması önerileri AKP milletvekillerinin oy çoğunluğuyla reddedildi. 
İzmir Milletvekilimiz Ertuğrul Kürkçü'nün Meclis Genel Kurulunda torba yasa üzerine yaptığı konuşma.
Eş Genel Başkanımız Pervin Buldan ile Diyarbakır Milletvekillerimiz Feleknas Uca ve Sibel Yiğitalp'in de katılığı Diyarbakır’da düzenlenen 8 Mart mitinginde yaptığı konuşma.
Kadın Meclisi Sözcümüz Besime Konca'nın Van'da düzenlenen 8 Mart mitinginde yaptığı konuşma.
Antep Milletvekilimiz Mahmut Toğrul, Meclis Genel Kurulu'ndaki konuşmasının ardından AKP milletvekilleri tarafından darp edilmesine ilişkin yaptığı basın toplantısı.
İzmir Milletvekilimiz Ertuğrul Kürkçü, TBMM Genel Kurulu'nda torba yasa üzerine yaptığı konuşma.
Antep Milletvekilimiz Mahmut Toğrul, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada Afrin saldırısını eleştirerek, söz konusu girişimi etnik temizlik olarak değerlendirdi.
Cezaevinde tutulan Muş Milletvekilimiz Burcu Çelik Özkan'ın avukatları aracılığıyla ilettiği açıklaması.
Parti Sözcümüz Ayhan Bilgen, milletvekillerimiz ile birlikte Mecliste düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Ceylanpınar’da iki polisin öldürülmesinin araştırılması talebimiz, bir kez daha AKP milletvekillerinin oy çoğunluğuyla reddedildi.
Yeni Meclis Başkanvekilimiz Mithat Sancar'ın yönettiği ilk Genel Kurul oturumunda yaptığı konuşma.
Diyarbakır Milletvekilimiz Feleknas Uca, Meclis Genel Kurulunda yaptığı konuşmada 8 Mart ve kadınların mücadelesine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Seçim güvenliğine yönelik parti ziyaretleri kapsamında CHP’nin bugünkü durağı partimiz HDP’ydi.