Eş Genel Başkanımız Figen Yüksekdağ hakkında istenen müebbet hapis cezası, Diyarbakır Milletvekilimiz Nursel Aydoğan'a verilen 4 yıl hapis cezası ve Anayasa değişiklik teklifi görüşmelerine ilişkin yapılan basın toplantısı.
Ağrı Milletvekilimiz Dilan Dirayet Taşdemir’in 'Aile Bütünlüğünün Sağlanması' Komisyonu’nda ilgili düzenlemeye yönelik partimizin itirazına ilişkin açıklaması.
“Biz, tecavüzcüleri aklayan, kadınların hayatını ömür boyu karartmaya yönelen bu oyunları çok iyi biliyoruz… Geçmişten bugüne, bu oyunları nasıl açık edip “tecavüzcüyle evlendirme” yasalarınızı yerle bir ettiysek; bugün de aynısını yapacağımızdan hiç kuşkunuz olmasın!”
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı’na şunu söylemek isteriz: Siz de bir kere istifa edin, bir kereden bir şey olmaz! Belki böylece yerinize kadınları, çocukları gözeten biri gelir!
Aile Bütünlüğünü Olumsuz Etkileyen Unsurlar ile Boşanma Olaylarının Araştırılması ve Aile Kurumunun Güçlendirilmesi İçin Alınması Gereken Önlemlerin Belirlenmesi Amacıyla Kurulan Meclis Araştırması Komisyonu Raporu'na ilişkin açıklamamız ve muhalefet şerhimiz.
Milletvekillerimiz Selma Irmak, Nursel Aydoğan, Bedia Özgökçe Ertan ve Dilek Öcalan'ın bugün genel merkezimizde yaptıkları basın toplantısının metni.
İstanbul Milletvekilimiz Filiz Kerestecioğlu'nun ''Hadım Yönetmeliğine'' dair Meclis Genel Kurulu'nda yaptığı konuşma.
Parlamento Kadın Grubumuzun 9 Mayıs tarihli toplantı sonuç bildirgesi.
Partimizin Parlamento Kadın Grubu, 6 Mayıs 2016 tarihinde Eş Genel Başkanımız Sayın Figen Yüksekdağ’ın katılımıyla toplanmıştır. Toplantımızda siyasal gelişmeler kadınlar cephesinden değerlendirilmiş ve bu değerlendirmeler ışığında planlamalar yapılmıştır.