Eş Genel Başkanımız Pervin Buldan'ın seçim bildirgemizin açıklandığı etkinlikte yaptığı konuşma.
Eş Genel Başkanımız Mithat Sancar'ın seçim bildirgemizin açıklandığı etkinlikte yaptığı konuşma.
Yeşil Sol Parti Eş Sözcüleri Çiğdem Kılıçgün Uçar ve İbrahim Akın, 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Parlamento Seçimleri Seçim Bildirgemizi kamuoyuyla paylaştı.
Bileşen partimiz Yeşil Sol Parti ile TİP ve EMEP, 28’inci Dönem Milletvekili Genel Seçimine “Emek ve Özgürlük İttifakı” adıyla katılma kararını içeren protokolü YSK'ya sundu.
İl eş başkanlarımız, Eş Genel Başkanımız Pervin Buldan ve Mithat Sancar başkanlığında seçim çalışmalarını değerlendirmek üzere toplandı.
Eş Genel Başkanımız Mithat Sancar, partimizin Danışma Kurulu toplantısının açılışında konuştu.
Eş Genel Başkanımız Pervin Buldan, İstanbul'da düzenlediği basın toplantısında partimizin depreme yönelik tespit ve çözüm önerilerini açıkladı.
Eş Genel Başkanımız Mithat Sancar, Almanya Sosyal Demokrat Parti (SPD) Eş Genel Başkanı Lars Klingbeil ile bir araya geldi.
Emek ve Özgürlük İttifakı, Ankara'da düzenlediği basın toplantısıyla cumhurbaşkanlığı seçimlerine yönelik tutumunu açıkladı.
Diyarbakır, Cizre, Nusaybin, Patnos, Doğubayazıt, Çanakkale, Bandırma, Cihanbeyli ve Göle’de yüz binlerce kişinin katılımıyla Newroz kutlandı.
Depremde hayatını kaybedenlere adanan 2023 Newroz'unun final kutlamaları Amed'de gerçekleştirildi.
Bugün Newroz kutlamaları milletvekillerimiz ve parti yöneticilerimiz, DTK, HDK, TJA, DBP ve Yeşil Sol Parti yöneticilerinin katılımıyla Hakkari, Ağrı, Ardahan, Kars, Karakoçan, Malazgirt ve Karayazı'da gerçekleştirildi.
Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM Grubumuzu ziyaret ederek Eş Genel Başkanlarımız ile görüştü.
Newroz kutlamaları HDP, HDK, Yeşil Sol Parti, DBP, SMF, SODAP, TJA, ESP, Devrimci Parti, SYKP, SMF, TİP, Partizan ile birlikte çok sayıda sivil toplum ve demokratik kitle örgütü temsilcilerinin de katılımı ile 23 merkezde gerçekleştirildi.
Olumsuz hava koşullarına rağmen on binlerce kişinin bir araya geldiği İstanbul Newroz’unda ortak mücadele vurgusu ön plana çıktı.
Newroz yarın (19 Mart Pazar) 24 ayrı merkezde yapılacak.